top of page

L’Andrea Just (Stuttgart, 1988) és ballarina de Silver Drops i coreògrafa i resident a Barcelona. Va estudiar dansa moderna i interpretació a l’escola Company & Company i tot seguit va cursar el Postgrau en Advanced Dance Studies a l’escola The Place, LCDS.

Al 2010 comença a treballar entre Londres i Barcelona amb coreògrafs com Jonathan Lunn, a la English National Opera, amb Andrew McNicol a Edimburg i amb la Tuixen Benet i Bebeto Cidra a Barcelona.

 

L'any 2011 fundarà HandMadeDance, juntament amb la coreògrafa Neus Ledesma, des d’on crearan i desenvoluparan projectes multidisciplinaris com Indexical [space] (2014), seleccionat en els Premis FAD Sebastà Gasch, Lush Fields (2015), instal·lació de dansa i arquiectura, o CROMA (2016) un projecte de dansa i tecnologies digitals presentat al MAC Festival de La Mercè, i guanyador del Future Internet Performing Arts en el Creative Ring Challenge. Actualment segueix treballant com a intèrpret i coreògrafa, compaginant els seus interessos amb les humanitats, la gestió cultural i la producció.

Coneix la resta de l'equip

Anna Macau

Direc. Coreografia

carles%20-)_edited.jpg

Carles Rigual

Direc. Il·luminació i so

georgina.jpeg

Georgina Avilés

Ballarina

Aina.jpg

Aina Gargallo

Ballarina

P1240207 bw.jpg

Lena Macau

Dissenyadora

bottom of page